«Ο κύριος Ευρωπαίος, Εθελοντής»

Το  νέο του βιβλίο με τίτλο «ο κύριος Ευρωπαίος,  Εθελοντής» θα παρουσιάσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο Πρόσωπο για  το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη», Νίκος Νυφούδης την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 19:00,  στο πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος (αίθουσα Λ. Φωκίδη).

Πρόκειται για μία προσέγγιση της αξίας του εθελοντισμού  με φόντο τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου  εκδοτικού εγχειρήματος του συγγραφέα με τίτλο «ο κύριος Ευρωπαίος». Η εκδήλωση  παρουσίασης διοργανώνεται σε συνεργασία με τον όμιλο Unesco Youth Club Thessaloniki.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «ο  εθελοντισμός στη Θεσσαλονίκη». Θα μιλήσουν η αντιδήμαρχος νεότητας, αθλητισμού  και εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Πασχαλίδου και η σχολική σύμβουλος,  Αγγελική Δεληγιάννη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Κώστας  Γιάντσιος.

Το νέο βιβλίο του Νίκου Νυφούδη απευθύνεται σε μικρούς  και μεγάλους και παρουσιάζει με τον πιο ευχάριστο τρόπο πόσο σημαντικός είναι  στη ζωή μας ο εθελοντισμός. Την εικονογράφηση της έκδοσης επιμελήθηκε η πολυβραβευμένη ομάδα δημιουργών beetroot. Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Mangel wurzel.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!