Άρωμα Ελλάδας στην 1η Έκθεση Τουρισμού της Σκανδιναβίας για το 2014

Η πρώτη έκθεση της Σκανδιναβίας ολοκληρώθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας με την REISELIVSMESSEN στην Telenor Arena τις ημερομηνίες 10-12.01.2014. Για τους Νορβηγούς η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στους προορισμούς εξωτερικού, δίνοντας έτσι στην έκθεση αυτή ιδιαίτερη σπουδαιότητα για την ελληνική παρουσία. Η REISELIVSMESSEN το 2013 συγκέντρωσε περισσότερους από 45.000 επισκέπτες και επαγγελματίες και παρουσία από τουλάχιστον 115 χώρες.

Στο περίπτερο της North Events σημαντική παρουσίαση είχε η Κρήτη με συνεκθέτες από Χανιά και Ρέθυμνο.Σημαντική ήταν και η συμμετοχή του Δήμου Σίφνου ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει σε έκθεση της Σκανδιναβίας – με σκοπό την διερεύνηση της αφοράς και την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί.

Εξέχουσα  παρουσίαση είχε με μία γιγαντοαφίσα και  δύο σταθμούς εξυπηρέτησης επισκεπτών ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), επενδύοντας στρατηγικά στην παρουσίαση του νησιού της Ρόδου στην πολύ σημαντική αυτή αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό της.

Επόμενες εκθέσεις τουρισμού στο πρόγραμμα της Σκανδιναβίας είναι η MATKA Φινλανδίας (16-19.01.2014) η GREKLAND PANORAMA στην Στοκχόλμη Σουηδίας, - η 1η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα από την North Events στις 14-16.02.2014, και τέλος η έκθεση τουρισμού της Δανίας, FERIE FOR ALLE (21-23.02.2014) όπου η Ελλάδα είναι φέτος τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!