«Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου» η παραλία Καστρί του Creta Maris Beach Resort

Η παραλία του Creta Maris Beach Resort βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες αειφόρες ιδιωτικά εκμεταλλευόμενες παραλίες της Μεσογείου, λαμβάνοντας τον τίτλο «Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου», σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης «Costa Nostrum – Sustainable Beaches».

Την επίσημη τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Creta Maris, τίμησαν με την παρουσία τους 90 επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν στις εργασίες του 8ου Διεθνούς Συμποσίου-Συνεδρίου για τις αμμώδεις παραλίες, που φέτος φιλοξενήθηκε από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας – Βιοτεχνολογίας & Θαλάσσιων Καλλιεργειών του ΕΛΚΕΘΕ στην Κρήτη.

Με αφορμή την εν λόγω βράβευση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας είναι η παροχή αυθεντικών και ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους επισκέπτες μας. Γι’ αυτό και το φυσικό περιβάλλον είναι διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την βράβευση της παραλίας του Creta Maris Beach Resort, ως "Αειφόρα Παραλία της Μεσογείου".

» Η πιστοποίηση αυτή, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας. Η παραλία Καστρί/Creta Maris να είναι ο απόλυτος προορισμός απόδρασης και χαλάρωσης στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, με μια διπλή αδιαπραγμάτευτη δέσμευση: Την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τις ανάγκες ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση