Απόδραση στα Τζουμέρκα

Oι λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας και των extreme sports μπορούν να απολαύσουν ένα πλήθος δραστηριοτήτων που προσφέρονται στην περιοχή των Τζουμέρκων.

• Ορεινή πεζοπορία και ορειβασία: Τα βουνά των Τζουμέρκων αλλά και το όρος Περιστέρι (Λάκμος) προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για ορειβατικές δραστηριότητες, διαδρομές και πεζοπορία στην άγρια φύση της περιοχής. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενώ σε αρκετά υπάρχει σήμανση και είναι χαρτογραφημένα. Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις σας στην περιοχή μας .

• Rafting - Kayak: Οι πεντακάθαροι ποταμοί Άραχθος και Καλαρρύτικος που βρίσκονται κοντά μας, προσφέρονται ιδιαίτερα για καγιάκ και ράφτινγκ σε διαδρομές με μεγάλη δυσκολία. Πρόκειται για προορισμούς δραστηριοτήτων ποταμού από τους γνωστότερους και καλύτερους στην Ελλάδα.

• Διάσχιση φαραγγιού: Η χαράδρα του Τσιμπόβου θεωρείται ως μία από τις καλύτερες της χώρας μας για διάσχιση φαραγγιού, με πλήθος ενδιαφερόντων τόπων και τοπίων.

• Επίσης στην περιοχή προσφέρεται και η δυνατότητα για τους πιο τολμηρούς και σε καλύτερη φυσική κατάσταση να ασχοληθούν με: Oρεινή ποδηλασία (mountain bike),τοξοβολίαflying foxrappelparapente

• Μη παραλείψετε επίσης να επισκεφθείτε την κορυφή του όρους Περιστέρι (Λάκμος) με υψόμετρο 2.295 μέτρα αλλά και τα γειτονικά χωριά ΚαλαρρύτεςΜατσούκι,Πράμαντα κ.α

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!