Αρκουδάκι εγκλωβίστηκε στην Εγνατία Οδό - Δείτε βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης

Ένα μικρό αρκουδάκι που εγκλωβίστηκε για περίπου μία ώρα σε υπόγεια διάβαση της Εγνατίας Οδού και χωρίστηκε από τη μητέρα του που πέρασε από την απέναντι πλευρά του δρόμου ανέλαβε να διασώσει η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο 20ο χλμ. Κοζάνης-Γρεβενών, ενώ με την παρουσία της αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού, η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πήρε το αρκουδάκι και το μετέφερε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά όπου επανενώθηκε με τη μητέρα του.

Διάσωση μικρής αρκούδας στην Εγνατία Οδό

Διάσωση μικρής αρκούδας στην Εγνατία Οδό! Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κατάφερε να απεγκλωβίσει ένα μικρό αρκουδάκι που χωρίστηκε από την μητέρα του η οποία πέρασε από την απέναντι πλευρά του δρόμου χρησιμοποιώντας μία υπόγεια διάβαση, ενώ το ίδιο εγκλωβίστηκε για περίπου μία ώρα. Με την παρουσία της αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πήρε το αρκουδάκι και το μετέφερε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά όπου επανενώθηκε με την μητέρα του. Το περιστατικό έγινε στο 20ο χλμ. Κοζάνης-Γρεβενών.

Geplaatst door ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ARCTUROS op Dinsdag 26 mei 2020
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.