ΔΕΗ: Διασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της χώρας τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., Μανόλης Παναγιωτάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ΔΕΗ υπήρξε πάντοτε πυλώνας σταθερότητας και εγγυητής για την οικονομία και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας. Τον ρόλο αυτό θα επιβεβαιώσει και στις κρίσιμες ώρες που τώρα διανύουμε» τονίζοντας ότι «είναι πλήρως διασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της χώρας τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα». Σε σχέση με τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΔΕΗ δήλωσε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για τη θετική μας ανταπόκριση σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της Επιχείρησης».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, σε σχέση με το κρίσιμο για τη χώρα έργο της κατασκευής της νέας Μονάδας Πτολεμαΐδα V υπογράμμισε ότι «η προκαταβολή είναι διασφαλισμένη και πως με την αναμενόμενη έκδοση της οικοδομικής άδειας μέσα στον Ιούλιο, θα γίνει και η σχετική καταβολή στην ανάδοχο εταιρεία για τη συντομότερο δυνατό εκκίνηση των εργασιών κατασκευής». Τέλος, ο κ. Παναγιωτάκης διευκρίνισε ότι τα καταστήματα της ΔΕΗ παραμένουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των πελατών και πως μέχρι την εξομάλυνση λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος της χώρας, οι πελάτες δεν θα επιβαρύνονται με επιτόκιο στους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς και διακανονισμούς. Η εταιρεία έμπρακτα και με υπευθυνότητα είναι για ακόμα μια φορά στο πλευρό των πελατών της και αναμένει και τη δική τους θετική ανταπόκριση στις υποχρεώσεις τους προς την Επιχείρηση. Τις δυσκολίες θα τις ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!