Εθελοντική αναδάσωση στη Θέρμη

Πρόγραμμα αναδασώσεων εθελοντικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή πολιτών (συλλόγων), σχολείων κλπ, διοργανώνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η αναδάσωση η οποία διεξάγεται στα πλαίσια της ανάπτυξης φιλοδασικού πνεύματος αλλά και της ανάγκης αποκατάστασης διαταραχθέντων δασικών οικοσυστημάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 π.μ., στην περιοχή του Τριαδίου, στη Δασική θέση «Κοιμητήρια».

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λόγω καιρικών συνθηκών (βροχών) τότε αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στην ίδια θέση και ώρα.

«Στην παρούσα εκδήλωση θα παρίστανται υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κ.Μ., και θα δίνονται οδηγίες για τη σωστή διαδικασία φύτευσης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Τέλος και δεδομένου ότι σε κάθε εκδήλωση δεν μπορούν να εξυπηρετούνται πάνω από 100 άτομα, παρακαλούνται  οι φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην αναδάσωση, να επικοινωνούν με τους αρμόδιους πέντε (5) ημέρες πριν την εκδήλωση, προκειμένου να γίνεται η ορθή κατανομή».

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τη δήλωση ενδιαφέροντος και καθορισμό λεπτομερειών (θέση συνάντησης) είναι 2310-546.447 και υπεύθυνος του προγράμματος ορίζεται ο Δασολόγος της υπηρεσίας Παπαδόπουλος Σταύρος και σε περίπτωση απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Δασολόγος Γιαννάκος Στέφανος.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση