Εντυπωσιακή παρουσία της Biosolids στην 11η Agrothessaly

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της εταιρείας κομποστοποίησης και παραγωγής εδαφοβελτιωτικών Biosolids στη φετινή 11η AgroThessaly, που συνεχίζεται στη Λάρισα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής. Όσοι επισκέπτονται το περίπτερο της Biosolids έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία χωρίς τη χρήση χημικών βελτιώνουν την απόδοση του εδάφους και ενισχύουν την παραγωγή.

Σε μια εποχή που η πράσινη οικονομία βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας ανάπτυξης και το όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα συνιστά συγκριτικό πλεονέκτημα για την εμπορικότητα των προϊόντων η γεωργία «περνάει» από την εποχή των λιπασμάτων στα εδαφοβελτιωτικά προϊόντα χωρίς χημικά. Όπως φαίνεται και στην Agrothessaly το ενδιαφέρον γι’ αυτή τη νέου τύπου προσέγγιση αυξάνεται διαρκώς. Στο stand της εταιρείας Biosolids, που παράγει οργανοχουμικά εδαφοβελτιωτικά προϊόντα μέσω της κομποστοποίησης βιομάζας και στερεών αποβλήτων, προσεγγίζουν συνεχώς από την Πέμπτη πολλοί παραγωγοί που ενδιαφέρονται για τα νέου τύπου προϊόντα που βελτιώνουν τη σύσταση και την αποδοτικότητα του εδάφους.

Η Biosolids δημιουργήθηκε πριν από μερικά χρόνια για να απαντήσει με το δικό της τρόπο στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που έχει μπροστά του θέλοντας και μη ο αγροτικός τομέας της παραγωγής στον ανεπτυγμένο κόσμο. Άλλωστε και η ίδια η εταιρία λειτουργεί με σύγχρονες μεθόδους και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αφού διαχειρίζεται τα απόβλητα και τη βιομάζα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία. Αντικείμενό της είναι η κομποστοποίηση στερεών αποβλήτων και βιομάζας προς παραγωγή βελτιωτικών εδάφους (κομπόστ). Στην ουσία αξιοποιεί υλικά που περισσεύουν από διάφορες δραστηριότητες και τα οποία θα κατέληγαν στην καλύτερη περίπτωση σε κάποιον ΧΥΤΑ και θα οδηγούνταν σε σύστημα βιολογικού καθαρισμού και στη χειρότερη –και πιο συνηθισμένη- θα έπεφταν χύμα σε ρέματα, λίμνες, ποτάμια και αυτοσχέδιες χωματερές. Με αυτόν τον τρόπο, η BioSolids, βοηθά όλες αυτές τις εταιρίες που παράγουν όγκους οργανικών αποβλήτων, και έχουν περιβαλλοντική συνείδηση, να τα διαχειρίζονται σύννομα και με απολύτως ασφαλή τρόπο, για το περιβάλλον και για την κοινωνία.  Το εργοστάσιο της εταιρίας βρίσκεται στην περιοχή της Σκύδρας του νομού Πέλλας, μια περιοχή στην οποία η αγροτική οικονομία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση