Επιχειρηματικές συναντήσεις για την ανάδειξη των Μετεώρων

Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από ομόδοξες χώρες συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Τρικάλων με την Enterprise Greece στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων για την ανάδειξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος και του ρόλου των Μετεώρων ως μοναστικού κέντρου παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις πανελλαδικής εμβέλειας με ξένους επιχειρηματίες, που έχουν την ενεργό υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπάκας, θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στην Καλαμπάκα, κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων.

Ο τόπος των Μετεώρων έχει συμφωνηθεί με την Enterprise Greece να είναι ο φυσικός χώρος φιλοξενίας των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων, με επιχειρήσεις του εξωτερικού από ομόδοξες χώρες (Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Κύπρο, Σερβία, Σκόπια, Γεωργία), είναι η δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, η ενημέρωση των ξένων επιχειρήσεων για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκκλησιαστικών ειδών και του προσκυνηματικού τουρισμού της χώρας μας.

Το πρόγραμμα του τριήμερου προγράμματος φιλοξενίας των ξένων επιχειρηματιών περιλαμβάνει, εκτός από τις επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Διβάνη Μετέωρα και ξενάγηση των ξένων επιχειρήσεων στις Ιερές Μονές των Μετεώρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση