Επτά «Γαλάζιες Σημαίες» στο δήμο Βόλβης

Για μια ακόμη χρόνια οι παραλίες της Βόλβης απέσπασαν τις περισσότερες διακρίσεις στο νομό Θεσσαλονίκης

Με το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες Σημαίες», βραβεύθηκαν και φέτος, επτά παραλίες του δήμου Βόλβης. Πρόκειται για τις παραλίες Ασπροβάλτα, Βρασνά, Νέα Βρασνά και Σερραϊκή ακτή (Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου) και Σταυρός Ανατολική, Σταυρός Κεντρική και Σταυρός Δυτική (Δ.Ε. Ρεντίνας), οι οποίες διακρίθηκαν για την καθαριότητα, την οργάνωση, την ασφάλεια των επισκεπτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, οι περισσότερες «Γαλάζιες Σημαίες» του νομού Θεσσαλονίκης (επτά σε σύνολο 11) βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Βόλβης, επιβραβεύοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται σε αυτή την κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμος Βόλβης καταλαμβάνει φέτος την 14η θέση μεταξύ των δήμων της Ελλάδας σε αριθμό «Γαλάζιων Σημαιών», μια θέση υψηλότερα από πέρσι.

                                                                         

Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης δήλωσε σχετικά: «Η προάσπιση του ανεκτίμητου φυσικού πλούτου της περιοχής μας, αποτελεί για μας τη μεγαλύτερη κληρονομιά, που πρέπει να παραδώσουμε αλώβητη στις επόμενες γενιές. Θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον, ενισχύοντας παράλληλα το τουριστικό προϊόν και προσφέροντας οργανωμένες, ασφαλείς και καθαρές παραλίες στους επισκέπτες μας. Η σημαντική αυτή διάκριση μας γεμίζει περισσότερη δύναμη, ώστε να υποδεχθούμε με τις κατάλληλες υπηρεσίες στις ακτές μας, Έλληνες και ξένους παραθεριστές και αυτή την τουριστική περίοδο».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!