ΕΤΕΑΝ: Αναγκαίο ένα νέο «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις

Ημερίδα με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία του ΕΤΕΑΝ» συνδιοργάνωσαν το TEE – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), την περασμένη Πέμπτη, στη Λάρισα.

Όπως μεταδίδει το larissanet.gr, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ, κος Γαλιάτσος Κωνσταντίνος, ανέπτυξε τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ, όπως εγγυήσεις τραπεζικών δανείων, ΤΕΠΙΧ ΙΙ, μικροπιστώσεις, Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών και Ταμείο Εξοικονομώ ΙΙ.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ τόνισε τη σημασία των χρηματοδοτικών αυτών εργαλείων για κάθε μηχανικό και κάθε επιχειρηματία αλλά και την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα το νέο Εξοικονομώ κατ'οίκον.

Επιπλέον επισημάνθηκε η ανάγκη ύπαρξης ένα νέου προγράμματος «Εξοικονομώ για επιχειρήσεις», καθώς σημαντικό κόστος στην λειτουργία τους αφορά στη χρήση της ενέργειας. Οι επιχειρήσεις πέραν της ύφεσης, της αυξημένης φορολογίας και το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών καλούνται σήμερα να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση