Ημερίδα για τα εντομολογικά προβλήματα των καλλιεργειών

Την 3η επιστημονική συνάντηση, με τίτλο «Ημέρα Εντομολογίας», διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ της ΠΕ Δράμας και το ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, στη Δράμα.

Η «Ημέρα Εντομολογίας» θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 17:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει πέντε ομιλίες, που σχετίζονται με εντομολογικά προβλήματα των καλλιεργειών του Ν. Δράμας.

Η «Ημέρα Εντομολογίας», εντάσσεται στο πλαίσιο ενός κύκλου επιστημονικών συναντήσεων, που καθιέρωσε το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας και αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων της Ημέρας Φυτοπροστασίας και της Ημέρας Ζιζανιολογίας, που διοργανώθηκαν τα δύο προηγούμενα έτη. Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση της παραγωγικής βάσης, σχετικά με την εμφάνιση νέων εχθρών, αλλά και την παρουσίαση νέων δεδομένων στην αντιμετώπιση σοβαρών εχθρών των καλλιεργειών, όπως ο υπονομευτής της τομάτας Tuta absoluta και το πράσινο σκουλήκι του βαμβακιού, από διακεκριμένους εντομολόγους του γεωτεχνικού κλάδου.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, τηλ 2521058175, e-mail: drogeeka@otenet.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση