Ημερίδα για τις προηγμένες τεχνολογίες Γαλάζιας Ενέργειας

Το ΚΑΠΕ, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η συνεισφορά προηγμένων τεχνολογιών της Γαλάζιας Ενέργειας σε στρατηγικούς τομείς για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας». Η εκδήλωση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PELAGOS, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Electra Metropolis Μητροπόλεως 15, Αθήνα, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

Στόχος του ευρωπαϊκού έργου MED-Interreg PELAGOS είναι η υποστήριξη και προώθηση της Ελληνικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας σε θέματα θαλάσσιων ΑΠΕ, αλλά και η δημιουργία ευρύτερων ευκαιριών συνεργασίας στην Μεσόγειο. Το έργο PELAGOS, που συντονίζεται από το ΚΑΠΕ, εκτός της Ελλάδας, υλοποιεί παρόμοιες δράσεις και σε άλλες 6 Μεσογειακές χώρες την Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κροατία και Κύπρο.

Η ημερίδα στοχεύει στην παρουσίαση των τεχνολογιών της Γαλάζιας Ενέργειας και επιτυχών παραδειγμάτων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον αναδυόμενο τομέα της αξιοποίησης του δυναμικού της θαλάσσιας και της ωκεάνιας ενέργειας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπρόσωπους φορέων, εταιρειών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κ.α. Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή, φόρμα εγγραφής: https://goo.gl/forms/tgQiq0KCDuMlrdAG3

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.cres.gr/cres/pages/news/news_ekdiloseis.html
https://PELAGOS.interreg-med.eu/

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.