Η ΤΠΠ απορρύπανε τρεις παραλίες στα Κύθηρα (φωτο)

Την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού στις παραλίες Αγίας Πελαγίας, Μεταξούλας και Φούρνοι στα Κύθηρα ανέλαβε η εξειδικευμένη εταιρεία Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. (ΤΠΠ Α.Ε.).

Η ΤΠΠ Α.Ε. ολοκλήρωσε το έργο σε συνέχεια περιστατικού ρύπανσης που εκδηλώθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2015, καθώς οι εργασίες καθαρισμού είχαν παραμείνει ημιτελείς από τον περασμένο Δεκέμβριο. Έτσι, τα συνεργεία της Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. έφτασαν στο νησί στις 31 Μαΐου 2016 και παρέμειναν για δύο βδομάδες παρέχοντας υπηρεσίες με εξειδικευμένο εξοπλισμό, υλικά και μέσα, ως αποτέλεσμα της πολυετούς  εμπειρίας στο αντικείμενο, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα περιστατικά θαλάσσιας ρύπανσης που έχουν συμβεί στη  χώρα μας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Αγίας Πελαγίας, Μεταξούλας (τοπωνύμιο) και Φούρνοι, όπως επίσης και συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων προς τελική διάθεση. Επιπλέον, ανασυσκευάστηκαν και απομακρύνθηκαν και τα απόβλητα που είχαν συλλεχθεί και παραμείνει στο νησί εκτεθειμένα από προηγούμενες εργασίες.

1 2 4

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση