Η D-WASTE στην έκθεση RWM Brasil 2013

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στη διαχείριση  στερεών αποβλήτων  (SMW)  θα  λάβει χώρα  στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας  από τη 1 έως 2 Οκτωβρίου  στο Trans America Expo Center. H D-WASTE θα παραστεί  στην έκθεση  RWM Brasil 2013 ως χορηγός. Η εκδήλωση γίνεται σε μια από  τις μεγαλύτερες αγορές διαχείρισης των αποβλήτων του κόσμου. Η  RWM είναι μια παγκόσμια έκθεση του συγκεκριμένου κλάδου με τις   καλύτερες εκθέσεις και εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας η οποία οργανώνεται  από την  ομάδα i2i σε συνεργασία με  την ABRELPE.

Η έκθεση επικεντρώνεται στην  προσέλκυση αγοραστών και πωλητών της διαχείρισης  στερεών αποβλήτων.  Στην έκθεση θα παραστούν εργολάβοι που είναι υπεύθυνοι για πάνω από το 75% της βιομηχανίας του SWM. Η  παρουσία της ομάδας D-WASTE  στην  RWM Brasil θα επωφεληθεί από μια εκστρατεία μάρκετινγκ σε 25 χώρες, ενώ οι επισκέπτες  θα έχουν πρόσβαση σε μια πληθώρα διεθνών γνώσεων.Με περισσότερους  από 100 εκθέτες από όλο τον κόσμο και χιλιάδες αγοραστές  ανάμεσα στους  επισκέπτες θα βρίσκονται  δήμαρχοι  και  επαγγελματίες  της διαχείρισης των αποβλήτων από τους  5565  δήμους  της Βραζιλίας. Στους εκθέτες   είναι  εργολάβοι της διαχείρισης των αποβλήτων, οι επαγγελματίες της αποδοτικότητας των πόρων,  επιχειρήσεις ανακύκλωσης και απορριμμάτων και  εταιρείες  παραγωγής ενέργειας. Ακόμη  θα γίνουν  σεμινάρια  για την προσφορά γνώσης   ενώ θα παρουσιαστούν παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών.

Οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του  Μάριου Σκαρβελάκη (Υπεύθυνος  Επικοινωνίας D-Waste) που αφορά τα Mobile Apps για μια καλύτερη διαχείριση των αποβλήτων, ενώ τα  μέλη της  D-Waste   θα περιμένουν να γνωρίσουν τους ενδιαφερόμενους  στο περίπτερό της.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!