Η Greenagenda.gr σάς εύχεται Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά!

Η συντακτική ομάδα τής Greenagenda.gr σάς εύχεται υγεία, ευτυχία και μια δημιουργική, ακόμη πιο «πράσινη», χρονιά!

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με σκοπό την παρουσίαση ειδήσεων και ρεπορτάζ που αφορούν το περιβάλλον, την ενέργεια την αγροδιατροφή, την ανακύκλωση, τον τουρισμό, πάντα με πράσινο πρόσημο!

Βασική αποστολή μας είναι η ανάδειξη μιας στάσης ζωής που βασίζεται στην αειφορία. Συνεχίζουμε λοιπόν, και το 2018, πιο δυνατά από ποτεέ, την ενημερωτική αυτή προσπάθεια για έναν καλύτερο και αειφόρο πλανήτη.

Η κλιματική αλλαγή ή μεταβολή δείχνει περίτρανα το μέγεθος της τεράστιας καταστροφής, που συντελείται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εξαιτίας της υπερθέρμανσης προκαλείται τήξη των πάγων και κατά συνέπεια άνοδος της στάθμης της θάλασσας, που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί πρόωρους θανάτους. Η υπεραλίευση αδειάζει τις θάλασσες όπου αντί για ψάρια τις επόμενες δεκαετίες θα υπάρχουν τεράστιες ποσότητες πλαστικού.

Η επαναχρησιμοποίηση των υλικών είναι  απαραίτητη και σίγουρα επωφελής για το περιβάλλον. Οι αρχές της κυκλικής οικονομίας είναι αυτές που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο του πλανήτη μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, δεσμευόμαστε για ουσιαστική «πράσινη» ενημέρωση.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!

Η συντακτική ομάδα τής Greenagenda.gr

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.