Θεατρική παράσταση για την ανακύκλωση στην Αλόννησο

Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές των σχολείων της Αλοννήσου στα πλαίσια περιβαλλοντικών δράσεων, που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο νησί.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με το taxydromos.gr, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσου, παρουσία εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών. Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση αποτελεί μέρος των ενημερωτικών δράσεων, που υλοποιούνται από την εταιρία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., η οποία προωθεί την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων λαμπτήρων, φωτιστικών και μικροσυσκευών, μέσω ενημερωτικών δράσεων που πραγματοποιούνται σε σχολεία όλης της χώρας.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις, η πρώτη για τους μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η άλλη για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές αρχικά ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρίας για την ανακύκλωση λαμπτήρων και μικροσυσκευών και παρακολούθησαν ενημερωτικό, οπτικοακουστικό υλικό. Στη συνέχεια, ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο «Οι φύλακες της φύσης: ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση», το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του καθηγητή περιβάλλοντος Αντώνη Γάκη και παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα «Εν οδώ».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.