Θεσσαλονίκη: Πασαρέλα ανακύκλωσης υπό τους ήχους οργάνων από ανακυκλώσιμα

Έχετε περπατήσει ή τρέξει ακόμα καλύτερα στη Νέα Παραλία ενώ βρέχει καταρρακτωδώς; Έχετε περπατήσει ένα μεσημέρι του Ιούλη; Έχετε βγει από το σπίτι σας με τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες για να χαρείτε τον ανοιχτό ορίζοντα και να δεχτείτε τις θερμές ακτίνες του ήλιου μας; Τη Νέα Παραλία, τον μεγαλύτερο και πολυτιμότερο δημόσιο χώρος της Θεσσαλονίκης τον ζούμε όλο το χρόνο, όλες τις εποχές και όλες τις μέρες και τις ώρες. Ένας χώρος δημοκρατικός, προσβάσιμος σε όλους και κυρίως ένας χώρος παντός καιρού.

Με την ευκαιρία της 4ης έκδοσης της ετήσιας εκδήλωσης «Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα / Μόνο ανακύκλωση», ο σύλλογος Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας αποφάσισε να δώσει ως θέμα στις υποψήφιες και υποψήφιους δημιουργούς τις 4 εποχές. Ο Γιάννης Τσαρούχης τις ύμνησε με την ζωγραφική του, ο Αντόνιο Βιβάλντι τις ύμνησε με τη μουσική του και οι συμμετέχοντες στη πασαρέλα θα προσπαθήσουν να τους δώσουν ένα ενδυματολογικό περιεχόμενο με ανακυκλώσιμα υλικά.

Νέες και νέοι, κάποιες και κάποιοι λιγότερο νέες και νέοι, σχεδιάστριες και σχεδιαστές, φοιτήτριες και φοιτητές, αρχιτέκτονες, εικαστικοί, εκπαιδευτικοί, ανοίγουν νέους ορίζοντες συνδυάζοντας τη μόδα και την ανακύκλωση, δημιουργώντας ένα μοναδικό γεγονός, σε μία μοναδική τοποθεσία της Νέας Παραλίας, στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6.30 μμ καθώς ο ήλιος θα δύει, με ζωντανή μουσική που θα δημιουργηθεί και από αυτοσχέδια μουσικά όργανα, προϊόντα της ανακύκλωσης.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση