Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα

Η χώρα μας  συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού.

 Η ΕΕΔΣΑ  (Ελληνική Εταιρεία  Διαχείρισης  Στερεών Αποβλήτων)  θα έχει  την ευθύνη πανελλαδικά να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της χώρας μας να νοιαστούν για περιβάλλον με την διοργάνωση της καμπάνιας “Let’s Do It Greece 2012” - Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα! που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2012 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ΕΕΔΣΑ στην προσπάθεια αυτή έχει έναν σημαντικό σύμμαχο, την οργάνωση «Ώρα για Δράση», μια ομάδα νέων εθελοντών που με κέφι και μεράκι συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση της δράσης.

Σας καλούμε όλους που θέλετε να συμβάλλεται και μοιραζόσαστε το όραμά μας να λάβετε μέρος στο “Let’s Do It”. Εξαπλώστε το γρηγορότερο την είδηση της δράσης ενεργοποιώντας σε ολόκληρη την Ελλάδα ποικίλους φορείς όπως εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, δήμους, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία κλπ, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο - να καθαρίσουμε συμβολικά την Ελλάδα σε μία μέρα, μεταφέροντας παντού το μήνυμα για ένα καθαρό περιβάλλον.

«Ευχόμαστε το 2012 να είναι μια χρονιά που με δύναμη και θετική θέληση να αλλάξουμε πολλά στην χώρα μας αλλά και στον κόσμο. Αξίζει όλοι μας να αφυπνίσουμε μέσα μας την δημιουργία, τον εθελοντισμό και να ενισχύσουμε την πίστη μας σε αξίες και ιδέες που θα εκκινήσουν, μετά από τις παρούσες δυσκολίες, μία νέα και καλύτερη εποχή για την ζωή μας και την ανθρωπότητα, θέτοντας το πλανήτη μας σε μια πιο βιώσιμη τροχιά» επεσήμανε  ο  Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, Πρόεδρος ΕΕΔΣΑ.

 Δηλώστε συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org και ελάτε να καθαρίσουμε όλοι μαζί την  Ελλάδα.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!