Καλαμάκια από μπαμπού λανσάρουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη (φωτο)

Νέα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, παρουσιάζουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Έως το 2021 αναμένεται να έχει απαγορευτεί πλήρως από την αγορά η χρήση πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης, όπως καλαμάκια, μαχαιροπίρουνα, συσκευασίες fast food κα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, συνεχίζοντας τις ορθές πρακτικές που τους προσφέρουν επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά, προετοιμάζονται και καινοτομούν προτείνοντας στους πελάτες τους προϊόντα με θετικό οικολογικό αντίκτυπο. Επιλέγουν καλαμάκια μπαμπού, ανοξείδωτα, βουρτσάκια καθαρισμού και θήκη για την αποθήκευσή τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση “ανθεκτική, υγιεινή, άκρως οικολογική και οικονομική”».

Για εκείνους που τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμούν τον κρύο καφέ και τα ροφήματα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη τούς παροτρύνουν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια με νέα πολλαπλών χρήσεων. Με αυτήν την πρόταση, σημειώνεται στην ίδια ενημέρωση, παρέχεται η δυνατότητα να απολαμβάνουν τον παγωμένο καφέ τους και ταυτόχρονα να μειώνεται η χρήση των πλαστικών, διατηρώντας το περιβάλλον καθαρό. Ακόμα, με τη χρήση των ανοξείδωτων συσκευασιών και τα βουρτσάκια καθαρισμού, καθίσταται εφικτή η επαναλαμβανόμενη χρήση των προϊόντων.

«Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό αντικαταστήστε τα πλαστικά καλαμάκια με επαναχρησιμοποιούμενα που θα βρείτε στα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Ο πλανήτης εκπέμπει SOS! Ας βοηθήσουμε το περιβάλλον να είναι πιο καθαρό με λιγότερο πλαστικό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση