ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΟΥ 2012

Χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν πρόσφατα στη "Μέρα Μαγιού", μια μοναδική γιορτή της Άνοιξης στο καταπράσινο περιβάλλον της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής, ενημερώθηκαν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, προμηθεύτηκαν βιολογικά και προϊόντα του αγροκτήματος και ταυτόχρονα παρακολούθησαν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα: ένα μουσικό αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου παρουσία της δημιουργού, συναυλίες με μικρά και μεγάλα μουσικά σχήματα, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, ιππασία, πέταγμα χαρταετών, θέατρο σκιών, τσιρκολέζους, κατασκευές δώρων για τη γιορτή της μητέρας, βιωματικά και παραδοσιακά παιχνίδια, αυλή ζώων, πίστα ποδηλάτων, εκθέσεις οικολογικών αυτοκινήτων και γεωργικών ελκυστήρων, βιβλιοπωλείο, εργαστήριο κεραμικής και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο της γιορτής πραγματοποιήθηκε και συνάντηση των αποφοίτων της Σχολής των τάξεων 1962, 1972, 1982, 1992 και 2002. Παλιοί φίλοι και συμμαθητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν, να θυμηθούν τα χρόνια που πέρασαν στη Σχολή και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τον Πρόεδρο της Σχολής, Δρα Πάνο Κανέλλη και με τον Αντιπρόεδρο Ακαδημαϊκών Θεμάτων, κ. Τάσο Αποστολίδη, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν.

Περισσότεροι από 300 εθελοντές (μαθητές, σπουδαστές, προσωπικό και φίλοι της Σχολής) συμμετείχαν στην εκδήλωση προσφέροντας τη βοήθειά τους για την επιτυχή της έκβαση. Τα έσοδα της εκδήλωσης υποστηρίζουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών και σπουδαστών της Σχολής και του Κολεγίου Περρωτής.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!