Μονοπάτια Κρασιού στην Αργαλαστή από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με τους οινοπαραγωγούς της Αργαλαστής Λάζαρο Καριπίδη, Δημήτρη Μυλωνά, Δημήτρη Πατιστής και Νικόλαο Ρακή διοργανώνουν εκδηλώσεις στην Αργαλαστή Μαγνησίας με τίτλο: «Μονοπάτια Κρασιού Αργαλαστής Πηλίου» από την 1-3 Σεπτεμβρίου στο κτήμα «Πατιστή».

Οι εκδηλώσεις είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας, ο Εκπολιτιστικός – Επιμορφωτικός – Εξωραϊστικός – Σύλλογος Γυναικών Πηλίου «Οι Αφέντρες των Αφετών».

Tην Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει συναυλία με τον Ιορδάνη Σιδηρόπουλο και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου συναυλία με τον Πασχάλη.

Θα υπάρχουν περίπτερα πώλησης αγροτικών προϊόντων, θα γίνουν σεμινάρια για το κρασί, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, δρώμενα του τρύγου με τη συμμετοχή των χορωδιών Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας και τη Βολιώτικη Χορωδία,  γευσιγνωσία και παρασκευή Πηλιορείτικων παραδοσιακών εδεσμάτων.

Τα οινοποιεία θα έχουν τις πόρτες ανοιχτές το τριήμερο αυτό και ο καθένας θα μπορεί να γευτεί τους τοπικούς οίνους της Αργαλαστής.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6932222440.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.