Μπαράζ συναντήσεων Φάμελλου σε ανατ. Μακεδονία και Θράκη - Στο επίκεντρο οι ΦΔ

Διαδοχικές συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς για ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του, θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, το διήμερο 13 & 14 Νοεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει ως εξής:

Κυριακή 12/11/2017 - Δράμα

11.00: Ομιλία στην Ημερίδα "Διαχείριση και Προοπτική Ανάπτυξης του Ορεινού Όγκου Οροσειράς Ροδόπης", που συνδιοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και Ξάνθης (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Δράμας)

Δευτέρα 13/11/2017 - Αλεξανδρούπολη

09.30: Συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δάσους Δαδιάς, Δέλτα Έβρου και Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας -Ισμαρίδας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307)
11.00: Ευρεία σύσκεψη για τα έργα περιβαλλοντικής προστασίας της Σαμοθράκης, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης (Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307)
13.00: Συνέντευξη Τύπου Αν. ΥΠΕΝ σε τοπικά ΜΜΕ με θέμα τις πρωτοβουλίες ΥΠΕΝ για το φυσικό περιβάλλον, τις προστατευόμενες περιοχές και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της Σαμοθράκης (Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307)

Δευτέρα 13/11/2017 - Κομοτηνή

15:30: Ομιλία Αν. ΥΠΕΝ στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με θέμα "Παραγωγική Ανασυγκρότηση, Ενέργεια και Περιβάλλον" (Κεντρική Αίθουσα Ξενοδοχείου Chris & Eve)

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση