Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Gaia Επιχειρείν ο Ι. Μαυρουδής

Νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ θα είναι ο Ι. Μαυρουδής, όπως προέκυψε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, η 4η Συνέλευση αποφάσισε:

  • Την εκλογή νέου εννεαμελούς ΔΣ με χρονική διάρκεια θητείας δύο ετών αποτελούμενο από τους: Χ. Αντωνιάδη, Χ. Μπαρλιά, Ι. Μαυρουδή, Χ. Γιαννακάκη, Π. Ζωγράφο, Γ. Κατσουράνη, Γ. Κορμέντζα, Α. Στρατάκη και Φ. Χατζηπαπαδόπουλο. Πρόεδρος της εταιρείας παραμένει ο κ. Χ. Αντωνιάδης, Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Χ. Μπαρλιάς και νέος Δ/νων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Ι Μαυρουδής. Η Γενική Συνέλευση ευχαριστεί θερμά τον κ. Ι. Κουφουδάκη για την σχεδόν πενταετή προσφορά του στην εταιρεία και του εύχεται ολόθερμα ό,τι καλύτερο στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ομοίως θερμά ευχαριστεί το πρώην μέλος του ΔΣ, κ. Χ. Τσιχήτα για την έως τώρα τριετή συνεισφορά του στις εργασίες της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ A.E.
  • Τη στήριξη του ΣΑΣΟΕΕ, ιδιαίτερα όσο αφορά την ένταξή του στις πανευρωπαϊκές οργανώσεις των COPA και COGECA. Προς αυτή την κατεύθυνση θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες με τη δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας.
  • Τη διεξαγωγή στρατηγικής συνάντησης εργασίας καθορισμού του εταιρικού επιχειρηματικού πλαισίου, εντός των επόμενων μηνών και μετά τη διεξαγωγή του 5ου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 25 Οκτωβρίου 2018.

Στη ΓΣ εκπροσωπήθηκε άνω του 90% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Η ισχυρή πλειοψηφία των παριστάμενων μετόχων, ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις και τον ισολογισμό του προηγούμενου έτους.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.