Νέο «έξυπνο» και οικολογικό ξενοδοχείο στην Κρήτη

Το ολοκαίνουργιο Olive Green Hotel, το «εξυπνότερο» και πιο eco - friendly ξενοδοχείο της Ελλάδας, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρόκειται για ένα «έξυπνο» κτήριο, 100% φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο σχεδιάστηκε πάνω στην ιδέα της σύγχρονης και υψηλής τεχνολογικής πολυτέλειας, που απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής κι επαγγελματίες επισκέπτες του Ηρακλείου, σε οικογένειες, όσο και σε επισκέπτες - λάτρεις του hoteling.

Η εν λόγω μονάδα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Καραταράκη, θα είναι ανοιχτή και τους 12 μήνες του έτους και ήδη κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει το ξενοδοχείο σε όλα τα σύγχρονα δίκτυα επικοινωνίας.

Το Olive Green Hotel διαθέτει 48 πρωτότυπα δωμάτια και σουίτες. Τα δωμάτια χωρίζονται σε 5 χρωματικές/θεματικές ενότητες, βάσει των θεμάτων που παρουσιάζονται στα κεφαλάρια των κρεβατιών. Τα θέματα, φωτογραφίες τουυ Χρήστου Δράζου, έγιναν ειδικά για το ξενοδοχείο και αποτυπώνουν τόπους ενδιαφέροντος, σε απόσταση μίας ώρας γύρω από την πόλη του Ηρακλείου, όπως τη λίμνη του Ζαρού, τα Μάταλα, ένα Μιτάτο στον χιονισμένο Ψηλορείτη, τον έναστρο ουρανό στα Αστερούσια Όρη, ένα πέτρινο σοκάκι στα Καπετανιανά ή τη θέα από την Ελούντα προς την Σπιναλόγκα.

Εφαρμόζοντας τελευταίες τάσεις του Μάρκετινγκ, ο επισκέπτης σκανάροντας τα QR codes που βρίσκονται στις φωτογραφίες των δωματίων, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες για τον κάθε προορισμό, για τη διαδρομή προς αυτόν, για hotspots, ενδιαφέρουσες ταβέρνες, παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση