Ο δήμος Ρεθύμνης μοίρασε χάρτινα τασάκια σε beach bars (φωτο)

Περιβαλλοντική δράση, στοχευμένη στην προστασία των παραλιών του Ρεθύμνου, πραγματοποίησε η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης. Ειδικότερα, την π. Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, ο Αντιδήμαρχος/ Αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Ν. Αγριμάκης και η Αν. Πρ/νη Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ρεθύμνης κα Ν. Γκολφινοπούλου, διένειμαν χάρτινα τασάκια στους εκμισθωτές των τμημάτων παραλίας, οι οποίοι με θετική διάθεση ανέλαβαν να τα χορηγούν στους λουόμενους ενώ είχαν και κατ’ ιδίαν ενημερωτικές συνομιλίες με Έλληνες κι ξένους επισκέπτες που απολάμβαναν εκείνη την ώρα το μπάνιο τους.

Αξίζει να διευκρινιστεί πως ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) προμήθευσε τον Δήμο Ρεθύμνης με 8.000 χάρτινα τασάκια, τα οποία ανέλαβε ο Δήμος να χορηγήσει σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

Με την ευκαιρία, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους συμπολίτες πως όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα πρακτικά τασάκια, μπορούν τα παραλαμβάνουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (ισόγειο στο κτίριο Δελφίνι), κα Ιουλία Ζαχαριά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.