Ο ΟΑΣΘ μοιράζει διασπώμενες σακούλες σκουπιδιών για τις παραλίες στους επιβάτες

Καλοκαιρινές δράσεις έχει ξεκινήσει ο ΟΑΣΘ με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιβατών, ώστε να μην αφήσουν κανένα σκουπίδι στις παραλίες.

Σήμερα μοιράζει διασπώμενες σακούλες απορριμμάτων της εταιρείας «Μασούτης», έχοντας στη σύνθεσή τους ειδικό διαλύτη d2w.

Παράλληλα γίνεται διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους λουόμενους για τις συνθήκες που πρέπει να κολυμπούν και πώς να προστατεύονται από τον ήλιο.

Να σημειωθεί πως, οι επιβάτες μπορούν να πηγαίνουν στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού με τις γραμμές εξπρές Νο 70 και Νο 71. Η αφετηρία των δρομολογίων βρίσκεται στον χώρο τερματισμού των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. στον Ν.Σ. Σταθμό.

Η υλοποίηση της δράσης γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΘ στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100 αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.oasth.gr, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.