Πάνω από 2.000 πλέον οι επιχειρήσεις στο σύστημα συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και λειτουργία του Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ), έφτασε πλέον τις 2.006 συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σηματοδοτεί για την ΕΕΑΑ μια σημαντική επιτυχία, καθώς σε αυτές τις επιχειρήσεις, από τις οποίες προέρχονται αποκλειστικά οι πόροι της, ανήκει η πλειονότητα των συσκευασιών που διατίθενται στην ελληνική αγορά. «Αποδεικνύεται έτσι ότι η ΕΕΑΑ έχει την ευρεία αποδοχή και εμπιστοσύνη της επιχειρηματικής κοινότητας», προστίθεται.

Με τη συμμετοχή τους στο Σύστημα, τα μέλη της ΕΕΑΑ εκπληρώνουν με τον βέλτιστο τρόπο τη νομική υποχρέωσή τους, που αφορά στη μέριμνα για τη συλλογή και ανακύκλωση των συσκευασιών και συνεισφέρουν σε όλες τις δράσεις του Συστήματος (έργα, επενδύσεις), βάσει της χρηματικής εισφοράς που ορίζεται από την εγκεκριμένη από την πολιτεία Σύμβαση Συνεργασίας, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην οργάνωση και λειτουργία της Ανακύκλωσης στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Ραζής, Γενικός Διευθυντής της ΕΕΑΑ, δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον ξεπεράσαμε τις 2.000 Συμβάσεις Συνεργασίας. Η όλο και μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των συμβεβλημένων με το Σύστημα αποδεικνύει ότι η ΕΕΑΑ διευρύνει συνεχώς τον ρόλο της ως ο συλλογικός φορέας της ελληνικής βιομηχανίας και του εμπορίου που στοχεύει στην προώθηση της Ανακύκλωσης των συσκευασιών. Αύξηση των μελών συνεπάγεται περαιτέρω ενίσχυση των έργων Ανακύκλωσης σε όλη τη χώρα με στόχο την επίτευξη διαρκώς και αυξανόμενων αποτελεσμάτων».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.