Πέθανε η Ελισάβετ, η λύκαινα που είχε καρφωθεί σε κάγκελα αυλής σε χωριό της Θεσσαλονίκης

Δεν τα κατάφερε η γενναία λύκαινα Ελισάβετ που είχε βρεθεί καρφωμένη σε καγκελόπορτα αυλής σε χωριό της Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά της να διαφύγει από σκυλιά που την κυνήγησαν και το τελευταίο διάστημα ζούσε στον Αρκτούρο.

Παρά τις προσπάθειες των φροντιστών και της Κτηνιατρικής ομάδας του Αρκτούρου για να παραμείνει στη ζωή, τα τελευταία δυο 24ωρα η άτυχη Ελισάβετ είχε παρουσιάσει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και κατέληξε.

Δείτε την ανάρτηση του Αρκτούρου:

«Δυστυχώς η Ελισάβετ, η γενναία λύκαινα που είχε σωθεί από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου όταν είχε βρεθεί καρφωμένη σε καγκελόπορτα στην προσπάθειά της να διαφύγει από σκυλιά που την κυνήγησαν, δεν ζει πια.

Κατά την μεταφορά της στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου, στις αιματολογικές εξετάσεις της είχε βρεθεί θετική σε ερλιχίωση και διροφιλλαρίωση.

Παρόλο που βρισκόταν σε θεραπεία και για τις δυο παθήσεις, πιθανολογείται ότι είχε ήδη προκληθεί ζημιά σε κάποια όργανά της, με αποτέλεσμα τα τελευταία δυο 24ωρα να παρουσιάσει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και να καταλήξει, παρά τις προσπάθειες των φροντιστών και της Κτηνιατρικής ομάδας του Αρκτούρου για να παραμείνει στη ζωή».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας