Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στη Βόννη

Με ένα τρένο, φιλικό προς το περιβάλλον θα μεταβεί η γερμανική αντιπροσωπεία στη Βόννη όπου θα λάβει χώρα η 23η παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα, από τις 6 έως τις 17 Νοεμβρίου, υπό την προεδρεία των νησιών Φίτζι για να σταλεί ένα συμβολικό μήνυμα εξαιτίας των σοβαρών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στα νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η γερμανική αντιπροσωπεία της κυβέρνησης θα αποτελείται από αξιωματούχους  της κυβέρνησης, εκπροσώπους της  βιομηχανίας, μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και δημοσιογράφους. «Στη Βόννη θέλουμε να προωθήσουμε τη διεθνή δράση για το κλίμα και εργαζόμαστε για την εφαρμογή της συμφωνίας του Παρισιού. Έτσι αποφασίσαμε να μεταβούμε με το συγκεκριμένο τρένο ώστε να στείλουμε το μήνυμα για ένα καθαρό μέλλον των κοινωνιών μας με  ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα»,τόνισε η ομοσπονδιακή υπουργός περιβάλλοντος Barbara Hendricks.

Περίπου 250 επιβάτες του τρένου, στη διάρκεια του εξάωρου ταξιδιού τους θα κάνουν προκαταρκτικές συζητήσεις  των θεμάτων για την προστασία του κλίματος.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση