Δείτε live τις εργασίες του 9ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 9ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Ανάπτυξη Βιώσιμων και Ανθεκτικών Αγροδιατροφικών Αλυσίδων» το οποίο πραγματοποιείται  διαδικτυακά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε  ζωντανά το συνέδριο στο παρακατω link  https://www.livemedia.gr/agro2020

Το συνέδριο διοργανώνει  Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας

Το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας διοργανώνεται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη πορεία της αγροτικής οικονομίας και του αγρότη–επιχειρηματία ως ένα στοχευμένο, συνοπτικό και παρεμβατικό γεγονός.

Το Επιμελητήριο έχει από καιρό ταχθεί υπέρ της μετάβασης σε ένα αγροδιατροφικό σύστημα με σεβασμό στο περιβάλλον και αποτελεσματική χρήση πόρων, κάτι που πλέον καθίσταται επιτακτικό. Με τη στρατηγική ‘Farm to Fork’, η Ε.Ε. επιδιώκει τη μετάλλαξη του τρόπου παραγωγής, μεταφοράς και κατανάλωσης τροφίμων και θέτοντας συγκεκριμένους στόχους, δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες και προκλήσεις. Ταυτόχρονα η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας παρέχει σειρά λύσεων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την ενίσχυση της ποιοτικής παραγωγής.

Πληροφορίες  για το πρόγραμμα και τους  ομιλητές πατήστε εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση