Σάλλας: Οδηγός για την ελληνική οικονομία το έργο στο Ελληνικό

«Οδηγό» για τον δρόμο που «πρέπει να ακολουθήσουμε ως οικονομία» χαρακτηρίζει την επένδυση στο Ελληνικό ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, σε σημερινή του δήλωση.

Όπως τονίζει ο κ. Σάλλας, η Ελλάδα για να βγει από την οικονομική κρίση χρειάζεται επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέο πλούτο για τους εργαζομένους, τις εταιρίες και την κοινωνία και προσθέτει πως «η μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ύψους 8 δισ. κινείται ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υλοποίησή της θα αλλάξει συνολικά τις προοπτικές στην Αττική, στον τουρισμό, στην αγορά ακινήτων και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. «Βάζει την Αθήνα στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου», συμπληρώνει.

«Είναι ένα βήμα σημαντικό στην προσπάθεια για να περάσει η χώρα στην ανάκαμψη της οικονομίας», συνεχίζει ο κ. Σάλλας και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «η Τράπεζα Πειραιώς, ως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι οδηγός για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε ως οικονομία».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση