Σέρρες: Μετατίθεται ο αγώνας Orienteering στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων

Για τις 13 Μαΐου, και όχι το προσεχές Σάββατο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, μετατέθηκε ο αγώνας Orienteering στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, στις Σέρρες, που διοργανώνει το γυμναστήριο TrainforLife CrossFit Serres σε συνεργασία με την Ορειβατική Λέσχη Σερρών.

Θα προηγηθεί θεωρία προσανατολισμού την Παρασκευή 12 Μαΐου το απόγευμα στις 20:30 στον χώρο του γυμναστηρίου και το Σάββατο στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι και το Σάββατο 29 Απριλίου, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 5 ευρώ. Το χρονικό διάστημα ανάμεσα στους αθλητές θα είναι 1 λεπτό, ενώ σημείο εκκίνησης - τερματισμού θα είναι το υπόστεγο κάτω από το κυλικείου της πισίνας (Δημοτικό Κολυμβητήριο Σερρών), δίπλα από το αναψυκτήριο Stastra.

Η εκδήλωση θα γίνει σε καινούργιο χάρτη κλίμακας 1:5.000 (ISOM2000). Θα υπάρχουν δύο διαδρομές: Μία για αρχάριους (μικρή) και μία για πιο προχωρημένους (μεγάλη).

Μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις σας στο e-mail : hortomaris_b@teemail.gr όπως και στο τηλέφωνο 6978 708 275 (Βασίλης)

Όσοι εμφανιστούν και δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή εγκαίρως θα τρέξουν τελευταίοι στη μικρή διαδρομή αν και εφοσον περισσέψουν χάρτες.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση