Σπάνια μανιτάρια made in... Διαβατά

Γοητεύτηκε από τον μαγικό κόσμο των μανιταριών και χωρίς να το καταλάβει έκανε επαγγελματική στροφή 180 μοιρών, εγκαταλείποντας τα ιατρικά μηχανήματα που ήταν το επάγγελμά του για την παραγωγή σπάνιων μανιταριών. Κάπως έτσι το shiitake, η ελίτ των μανιταριών και μια άγνωστη λέξη μέχρι πριν από μερικά χρόνια στην ελληνική αγορά, μπήκε στη ζωή του και έφερε τα πάνω κάτω. Ο Δημήτρης Τσακίρης με τη «Σπάνια Μανιτάρια», που έχει την έδρα της στην περιοχή των Διαβατών, βάλθηκε να «συστήσει» τα σπάνια μανιτάρια υψηλής διατροφικής αξίας στη χώρα μας και να τα αναδείξει, ώστε να βρουν και επί ελληνικού εδάφους τη θέση που έχουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στη Voria.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.