Στη GreenAgenda.gr το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

Μία ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική διάκριση, έπειτα από 17 μόλις μήνες διαδικτυακής ζωής, έλαβε το βράδυ της Πέμπτης η Greenagenda.gr, αφού απέσπασε το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ στην κατηγορία Ιστοσελίδας – Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η απονομή των εφετινών Βραβείων πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων la Foret, του καταπράσινου Πάρκου Αναψυχής του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σε μία λαμπερή και αμιγώς «πράσινη» εκδήλωση, µε την παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας, και το Βραβείο, για λογαριασμό της ιστοσελίδας, παρέλαβε ο δημοσιογράφος Νίκος Αβουκάτος.

ab

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί μια σπουδαία αναγνώριση για την καθολικά φιλοπεριβαλλοντική δράση και συνείδηση της ομάδας της GreenAgenda.gr και των δημοσιογράφων που την απαρτίζουν, και, φυσικά, την άμεση και συνεχή στήριξη που παρέχει σε αειφορικές πρακτικές και, εν γένει, σε ενέργειες που προστατεύουν το περιβάλλον και θωρακίζουν το μέλλον του.

Η GreenAgenda.gr δεν έχει παρά να ευχαριστήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ για την εμπιστοσύνη και, φυσικά, να δεσμευθεί για την άοκνη συνέχιση του έργου της με μοναδικό προσανατολισμό την πολυεπίπεδη ωφέλεια για το περιβάλλον.

Τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 

Πρόκειται για έναν θεσμό που εδραιώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, ο οποίος επιβραβεύει την Περιβαλλοντική Ευαισθησία για ενέργειες και έργα που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου έτους με προσανατολισμό στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ επιδιώκουν να συμβάλουν στην προβολή και στην αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης. Η καθιέρωση των Βραβείων ήταν ουσιαστική και επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης της Κοινωνικής Συμμετοχής και Προσφοράς στο Περιβάλλον, που αποδεικνύεται μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα δράσης, έρευνας, ενεργειών και επικοινωνίας.
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση