Στο Βερολίνο χτυπά η «καρδιά» της παγκόσμιας αγοράς φρούτων και λαχανικών

Ισχυρή παρουσία των ελληνικών εξαγωγικών φορέων αναμένεται στη φετινή έκθεση Fruit Logistica στο Βερολίνο, εκεί όπου θα χτυπά από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου η «καρδιά» της παγκόσμιας αγοράς φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Οι 2.884 εκθέτες και οι 70.000 επισκέπτες, που παρακολουθούν Fruit Logistica κάθε χρόνο, αναμένεται να αξιοποιήσουν πλήρως και φέτος το επιχειρηματικό δυναμικό τους στο πλαίσιο του διεθνούς εμπορίου φρέσκων προϊόντων, γράφοντας τη δική τους ιστορία επιτυχίας.

Η NOVACERT αναλαμβάνει για 11η συνεχή χρονιά την εκθεσιακή συμμετοχή ελληνικών εταιρειών και φορέων με ισχυρή παρουσία στον κλάδο των εξαγωγών, αλλά και των υπηρεσιών. Φέτος, η ελληνική παρουσία στη Fruit Logistica, που διοργανώνει η NOVACERT, εκτείνεται σε συνολικό εμβαδόν 182 τ.μ. στο Hall 2.1 (Stand D-09 και Stand D-13). Σε αυτή συμμετέχουν οι: Venus Growers, Α.Σ. Επισκοπής, Α.Σ. Μέσης, ΑΣΕΑ Άρτας, ΑΣΕΠΟΠ Νάουσα, ΑΣΟΠ Επισκοπής, ΕΑΣ Καβάλας, FRESH FARM και NOVACERT ΕΠΕ.

Η Fruit Logistica καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων του τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών παρέχοντας μια πλήρη εικόνα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τελευταίες καινοτομίες σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει έτσι μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και την απευθείας επαφή με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.