Συνάντηση Horst Reichenbach με υπουργό ΠΕΚΑ

Απορρίμματα, ΑΠΕ και κτηματολόγιο  πυλώνες ανάπτυξης  δήλωσε ο ευρωπαίος αξιωματούχος

  Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής συναντήθηκε σήμερα  με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Horst Reichenbach.

 Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Ευάγγελος Λιβιεράτος, και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Horst Reichenbach, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 Horst Reichenbach: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, τον κ. Λιβιεράτο για την υποδοχή που μας επιφύλαξε. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις για συγκεκριμένους τομείς που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία σε τομείς που είναι πολύ σημαντικοί για την Ελλάδα. Αναφέρομαι στη διαχείριση τον απορριμμάτων, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο Κτηματολόγιο. Αυτά είναι τρία θέματα πολύ μεγάλη σημασίας τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Σας ευχαριστώ.

Ευ. Λιβιεράτος: Καλωσορίσαμε σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής τον κ. Ράιχενμπαχ και την ομάδα του. Θα ήθελα να θυμίσω ότι η ομάδα αυτή υπό τον κ. Ράιχενμπαχ έχει προσκληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και στην διαχείριση του χώρου. Επομένως είναι μια ομάδα που μας βοηθά. Και η σημερινή συζήτηση ήταν πάρα πολύ καλή, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων.

Πιστεύουμε ότι αυτή η καλή συνεργασία με την task force, δηλαδή με αυτή την ομάδα βοήθειας και συνεργασίας θα συνεχίσει και στο μέλλον.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!