Τα σαπουνομαγειρέματα στον «Μύλο των Ξωτικών»

Τούρτες,  κόκκινες καρδούλες και άλλες ευχάριστες δημιουργίες
από  σαπούνι του Νίκου Δόβα εντυπωσίασαν τους επισκέπτες  στο  «Μύλο των Ξωτικών» που διοργανώνεται  κάθε χρόνο στα Τρίκαλα. Το Οικοτεχνικό Εργαστήρι - PELION NATURAL SOAP, παρασκευής φυσικού χειροποίητου σαπουνιού που εδρεύει στον Πλατανιά
του Νοτίου Πηλίου,
συμμετείχε στις  εκδηλώσεις με τον τίτλο τα «ΣΑΠΟΥΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ».

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα  τα βιολογικά προϊόντα - τα σαπούνια της PELION NATURAL SOAP(wwwpelionnaturalsoap.gr) σε συνεργασία με το κατάστημα βιολογικών προϊόντων στα Τρίκαλα "ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ" κέντρισαν το ενδιαφέρον   του κόσμου. Ο παραγωγός Νίκος Δόβας μαζί με την σύζυγό του Γιάννα και τα παιδιά τους Γιάννη και Θωμά, μας έδειξαν τον τρόπο παρασκευής των χειροποίητων βιολογικών σαπουνιών. Τα αρωματικά τους σαπούνια, με την  λεβάντα, το δενδρολίβανο, το τριαντάφυλλο, το μύρο , το αγνό φρέσκο βιολογικό ελαιόλαδο , τα αρωματικά φυτά και βότανα, τα ωραία χριστουγεννιάτικα σαπωνοποιήματα, οι ωραίες τούρτες σαπουνιού, το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και τα ξενοδοχειακά βιολογικά σαπούνια- τα νέα προϊόντα της οικοτεχνίας, τα περίτεχνα καλούπια  ήταν τα εκθέματα του περιπτέρου.
Πολλά σαπουνοδωράκια  μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά. Ήταν πραγματικά
μια πρωτότυπη εκδήλωση, από την οποία οι επισκέπτες έμαθαν για την ιστορία εξέλιξης του σαπουνιού, πως παρασκευάζεται το φυσικό χειροποίητο σαπούνι, και πόσο ωφέλιμο είναι τελικά για το άνθρωπο.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!