Το βίντεο της WWF για το πράσινο στις πόλεις μας: Εσύ πού θα «παρκάρεις»;

Ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου ψάχνει εναγωνίως πώς θα φτάσει στον προορισμό του ραντεβού του με έναν φίλο του. Ξαφνικά όμως όλα αλλάζουν όταν την περιέργεια του κινεί ένας πράσινος χώρος που δεν γνώριζε...

Πρόκειται για το νέο βίντεο της WWF Ελλάς, η οποία προσκαλεί τους πολίτες να βρουν το πάρκο τους στο Greenspaces.gr.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, η περιβαλλοντική οργάνωση οργανώνει στον Εθνικό Κήπο, μία μεγάλη συμμετοχική εκδήλωση για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και το πράσινο των πόλεών μας.

Από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 εκείνης της ημέρας, παιδιά και ενήλικες προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε μία σειρά από δράσεις με «πράσινο χαρακτήρα»: Μάθημα Yoga και τρέξιμο μέσα στον Κήπο για όσους αγαπάνε την άσκηση σε ανοιχτό χώρο, ομαδικά παιχνίδια από τα παλιά για όλη την οικογένεια, παιχνίδια εξερεύνησης στον Εθνικό Kήπο, ακροβατικά, ανάγνωση παραμυθιών, ξεναγήσεις πέριξ και μέσα στον Κήπο αλλά και δύο μουσικές εκπλήξεις από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών! Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μία ξεχωριστή συναυλία στο πράσινο από τα Σκληρά Καρύδια.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση