Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει το Χωριό Παραγωγών Χωρίς Μεσάζοντες

Το Χωριό Παραγωγών χωρίς μεσάζοντες επισκέφτηκε το Πράσινο Κίνημα. Στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Φλοίσβο οι συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου, μαζί με στελέχη του κόμματος, έδωσαν το παρόν «θέλοντας για ακόμα μία φορά να δείξουν εμπράκτως ότι στηρίζουν τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μαζί με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Χωριού Παραγωγών, μελισσοκόμο, Νίκο Ρομποτή, επισκέφτηκαν τα περίπτερα των παραγωγών συνομίλησαν μαζί τους και κατέγραψαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους.

«Το Πράσινο Κίνημα πιστεύει αταλάντευτα ότι τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα, πρέπει να στηριχτούν με συγκεκριμένες πολιτικές και να αποτελέσουν μία σοβαρή εξαγωγική προοπτική, βελτιώνοντας σημαντικά το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών της χώρας μας», προστίθεται.

Το Πράσινο Κίνημα υπενθυμίζει, καταλήγοντας, ότι «διατρανώνει σταθερά την αντίθεσή του με τα μεταλλαγμένα προϊόντα, τα οποία απειλούν ευθέως τα ελληνικά ποιοτικά και βιολογικά προϊόντα. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσουμε τη μάχη μαζί με τους Έλληνες παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων».

*Στη φωτογραφία οι δύο συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου, μαζί με τον πρόεδρο του Χωριού Παραγωγών Χωρίς Μεσάζοντες Νίκο Ρομποτή

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.