Το ΣΥΔΕΣΥΣ πήγε... σχολείο και σύστησε την ανακύκλωση σε παιδιά (φωτο)

Το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών «ΣΥΔΕΣΥΣ Α.Ε», στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της ανακύκλωσης, συμμετείχε στις 9 Ιουνίου, στην εκδήλωση του 9ου νηπιαγωγείου & 8ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, περισσότερα από 100 παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις δράσεις της εκδήλωσης και με πολύ ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος. Το ΣΥΔΕΣΥΣ μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικά βραχιολάκια με μήνυμα ανακύκλωσης, σε γονείς και παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

sydesys2 (600 x 394)

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΕΣΥΣ, κ. Λουκάς Χριστοδούλου, δήλωσε: «Είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι η νέα γενιά μπορεί να χαράξει το δρόμο προς την ορθότερη διαχείριση των πόρων, μέσω της ανακύκλωσης και την βιώσιμη ανάπτυξη. Το ΣΥΔΕΣΥΣ στο πλαίσιο της λειτουργίας του και της εταιρικής υπευθυνότητας συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και με ιδιαίτερη χαρά, σήμερα, συμμετείχε σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά».

sydesys3 (600 x 331)

Καταλήγοντας, το ΣΥΔΕΣΥΣ ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου γονέων και το σύνολο των γονέων των παιδιών του 9ου νηπιαγωγείου & 8ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.