Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Αγγέλων Πόλις»

Παιδικά χαμόγελα   «πλημμύρισαν»  το  Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει στηθεί στη Λουτρόπολη  του Λαγκαδά  το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη . Μέχρι στιγμής,  το χωριό  έχουν γνωρίσει  περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, παίρνοντας γεύσεις, αρώματα  Χριστουγέννων.

  Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (1-12-2011) πλήθος κόσμου άρχισε να καταφθάνει στο χώρο της Λουτρόπολης, θέλοντας να περιηγηθεί στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, του παραμυθά, στην τεχνούπολη και την ζαχαρούπολη και να «κλέψει» λίγη από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στις 19:00 τελέστηκαν τα εγκαίνια της εκδήλωσης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη , παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, των Βουλευτών Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ.κ. Αναστασιάδη Σάββα και Θεόδωρου Καράογλου , Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Την βραδιά άνοιξε μουσικά το νεανικό συγκρότημα «Motherwhat», ενώ ακολούθησε η μεγάλη συναυλία της Κατερίνας Στικούδη παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό της γιορτής.

Το τρενάκι «Αγγέλων Πόλις» ξεκίνησε την λειτουργία του και μεταφέρει καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ τους επισκέπτες από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά στο χώρο της Λουτρόπολης.

 Το χριστουγεννιάτικο χωριό   σας περιμένει  έως τις 6 Ιανουαρίου με ελεύθερη είσοδο

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!