Φυσικό αέριο: Ρεκόρ κατανάλωσης σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία τις τελευταίες ημέρες

Ρεκόρ κατανάλωσης σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, περίοδο κατά την οποία η χώρα βρέθηκε στο έλεος της «Αριάδνης», στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Συγκεκριμένα, οι συνολικές διανεμηθείσες ποσότητες φυσικού αερίου στις δύο περιοχές αυξήθηκαν από 2,5 εκατ. κυβικά μέτρα μέσο όρο σε 4,5 εκατ. κυβικά μέτρα ημερησίως, με την κατανάλωση να ανέρχεται σε 3 εκατ. κυβικά μέτρα στη Θεσσαλονίκη και 1,5 εκατ. κυβικά στη Θεσσαλία.

«Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εκτέλεσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει τη συνεχή παροχή φυσικού αερίου στους καταναλωτές για τις ημέρες αυξημένες ζήτησης, με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου να παραμένει ασφαλές και συνεχούς ροής. Σε ό,τι αφορά τις κλήσεις που αφορούσαν το δίκτυο διανομής υπήρξε αυξημένη επιφυλακή και το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ανταποκρίθηκε σε όλες τις περιπτώσεις», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα, περισσότερες από 400 νέες αιτήσεις σύνδεσης υποβλήθηκαν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε ισχύ βρίσκεται η προσφορά για έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης για όλους τους νέους καταναλωτές, που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (οικιακή, εμπορική, βιοτεχνική-βιομηχανική).

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.