Φυτρώνουν ιδέες στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Τυρί φέτα χωρίς νερό

Η παραγωγή λευκού χαβιαριού από σαλιγκάρια, που πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου της έφερε στο επίκεντρο της δημοσιότητας την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και τις εκπαιδευτικές καινοτομίες, που αναπτύσσονται σε αυτό το πρότυπο «φυτώριο» γνώσης και ιδεών εδώ και 113 χρόνια. Από την πρώτη παστερίωση γάλακτος στην Ελλάδα μέχρι την πρώτη διάθεση στην ελληνική αγορά αβγών «ωμέγα 3» και τα αβγά σαλιγκαριού η Αμερικανική Γεωργική Σχολή(ΑΓΣ) πρωτοπορεί στην εκπαίδευση αλλά και σε επίπεδο εγκαταστάσεων, πειραματισμών, έρευνας, καλλιεργειών και παραγωγής προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα στη Voria.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Κάνετε το σχόλιό σας

Ερώτημα ασφαλείας (CAPTCHA) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.