Φώκια έσπασε την... καραντίνα και πλατσούρισε στον Θερμαϊκό! (vid)

Η φύση μάς δείχνει με κάθε τρόπο τις τελευταίες ημέρες ότι… ξεθαρρεύει σε όλα τα αστικά κέντρα του πλανήτη, εκμεταλλευόμενη την απουσία του ανθρώπου, που έχει περιοριστεί στο σπίτι διεθνώς εξαιτίας του κορωνοϊού.

Έτσι, λοιπόν, μετά το… παιγνίδισμα ενός κοπαδιού δελφινιών πριν από μερικές ημέρες μπροστά από τον Λευκό Πύργο, τον Θερμαϊκό Κόλπο επισκέφθηκε και μία μεσογειακή φώκια!

Εκμεταλλευόμενη τις ελάχιστες διελεύσεις πλοίων ή σκαφών, λόγω των περιοριστικών μέτρων, η φώκια πλατσούρισε νωρίς το πρωί στην ησυχία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, χαρίζοντας όμορφες και μάλλον πρωτοφανείς εικόνες σε όσους στάθηκαν τυχεροί να την αντικρίσουν, όπως ο κ. Τσιγάρας που, σύμφωνα με τη MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, την απαθανάτισε μένοντας… έκθαμβος.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Monk seal at the harbor of Thessaloniki

Απολαμβάνοντας ένα λαχταριστό πρωινό στην ησυχία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης!! Ευχαριστούμε τον κύριο Τσιγάρα για το υπέροχο Βίντεο.Enjoying a delicious breakfast in the quietness of the harbor of Thessaloniki!! We thank Mr Tsigaras for the splendid video.

Geplaatst door MOm - Monachus monachus op Zaterdag 25 april 2020
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση