«Καλοκαιρινό» service στο ποδήλατο σας

 Η ποδηλασία,  το καλοκαίρι,  είναι πιο διασκεδαστική αν το ποδήλατό   σας είναι σε καλή κατάσταση. Οι ποδηλάτες της Βιέννης  έχουν την δυνατότητα να κάνουν  δωρεάν  έλεγχο στο ποδήλατο τους  για τις ημέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου.

 Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη  σε όλους  όσους κινούνται σε επιλεγμένες περιοχές όπως  εξωτερικές πισίνες, θερινούς κινηματογράφους  και άλλα «καλοκαιρινά»  σημεία  της  πόλης.

 Οι εμπειρογνώμονες επισκευάζουν  το   ποδήλατο σας. Η  Radagentur  Wien, οργανισμός  για θέματα ποδηλασίας,  αποστέλλει   ομάδες σε κεντρικά σημεία εξυπηρέτησης σε όλη Βιέννη και    διενεργεί   δωρεάν ελέγχους στο  ποδήλατο . Ο ποδηλάτης  μπορεί να απολαύσει  τον ελεύθερο χρόνο του  και να επιστρέψει  αργότερα   στο σημείο  για να  το παραλάβει   επισκευασμένο.

Σαράντα δυο  σημεία   εξυπηρέτησης  βρίσκονται κοντά σε δημόσιες πισίνες, θερινούς  κινηματογράφους   και μια σειρά από άλλα δημοφιλή hotspots  σημεία .

 Οι μικρές επισκευές ολοκληρώνονται  επί τόπου, αλλά εάν χρειάζεται   σημαντική   επισκευή θα σας ζητηθεί να μεταφέρετε το ποδήλατό σας σε  κάποιον   μηχανικό   ή ένα κατάστημα   .

 Martin Blum, Σύμβουλος για θέματα Ποδηλασίας  της Βιέννης : "Με την πρωτοβουλία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους χρησιμοποιούν  το ποδήλατό τους στη Βιέννη. Τώρα   μπορούν να έχουν το ποδήλατό τους  ελεγμένο από την ομάδας μας , ενώ απολαμβάνουν το καλοκαίρι. Ελπίζουμε ότι ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα βρουν το ποδήλατο ως μια ελκυστική επιλογή."

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!