Έντυπη έκδοση της Voria για την Agrotica και το μέλλον της γεωργίας

Σε άλλη μία ειδική έντυπη έκδοση, μετά από αυτές στην 82η ΔΕΘ και την 33η Philoxenia-Hotelia, για την «Επόμενη ημέρα για τους Αγρότες», προχώρησε η Voria.gr, η μοναδική ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα με έδρα τη Bόρεια Ελλάδα, συμμετέχοντας, έτσι, ενεργά, στο μεγαλύτερο αγροτικό εκθεσιακό γεγονός της περιοχής, την 27η Διεθνή Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων Agrotica 2018.

Με κεντρικό θέμα «Η επόμενη ημέρα για τους Αγρότες», η 16σέλιδη έκτακτη έκδοση της Voria.gr αναδεικνύει τη χρυσή συγκυρία για την ελληνική αγροτική οικονομία και τον εκσυγχρονισμό της, με ρεπορτάζ για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη, τις διαφοροποιήσεις στο φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς των αγροτών, τη Γεωργία Ακριβείας και την ορθολογική άρδευση. Ακόμη, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ευρωπαίου Επιτρόπου για τη Γεωργία Φιλ Χόγκαν για την επόμενη ημέρα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, τη συνέντευξη του προέδρου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων, Σάββα Μπαλουκτσή, για την ανάγκη εκμηχάνισης της ελληνικού πρωτογενή τομέα, αλλά και το άρθρο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, για την ευφυή γεωργία.

Η Voria.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Διαδικτύου, οι οποίοι καθημερινά την επισκέπτονται όλο και περισσότερο.

Η έντυπη έκδοση της Voria.gr θα διανέμεται εντελώς δωρεάν στις πύλες της ΔΕΘ, από την πλευρά της ΧΑΝΘ και της οδού Εγνατίας, αλλά και μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση