Αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ κατά του ΠΔ για τα δικαιώματα των μηχανικών

Την άσκηση προσφυγής κατά του Π.Δ99/2018 για τα επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων μηχανικών αποφάσισε η ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ στη συνεδρίασή της στις 30 Νοεμβρίου του 2018, κατά το μέρος που θίγονται τα μέλη της ΕΕΤΕΜ.

Σε εκτέλεση της απόφασης αυτής, η Επαγγελματική - Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, κατέθεσε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης κατά συγκεκριμένων διατάξεων του Π.Δ99/2018. Στην αίτηση ακύρωσης συμμετέχουν και συνάδελφοι Πτυχιούχοι Μηχανικοί - ελεύθεροι επαγγελματίες.

Όπως σημειώνει η Ένωση, «δεδομένου ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να γίνει πλήθος νομικών και δικαστικών ενεργειών, όσον αφορά στο ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Μηχανικών Τ.Ε.Ι, υπενθυμίζουμε ότι η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ έχει προβεί στο άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμού, για τη χρηματοδότηση αποκλειστικά δικαστικών προσφυγών στα αρμόδια δικαστήρια, που θα αφορούν την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της».

Τα στοιχεία του λογαριασμού αυτού είναι τα ακόλουθα:
ALPHA BANK
IBAN: GR24 0140 1010 1010 0200 2312 201

Από την ΕΕΤΕΜ καλούνται τα μέλη να καταθέσουν, όποιο χρηματικό ποσό μπορούν, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο ή Αριθμό Μητρώου, προκειμένου να εκδοθεί και να τους αποσταλεί η σχετική απόδειξη. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αναγράψουν όνομα δικαιούχου, θα πρέπει να αναγραφεί η λέξη ΕΕΤΕΜ.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση