Κεντρικό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης συγκρότησε το ΥΠΕΝ

Στη συγκρότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΚΕΣΠΑ) προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με απόφαση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη. Η απόφαση δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται η Χριστίνα Μπαριτάκη, γγ του υπουργείου.

Το ΚΕΣΠΑ απαρτίζεται από εκπροσώπους όλων των νευραλγικών διευθύνσεων του ΥΠΕΝ, αλλά και εκπροσώπους των υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομίας, Αγροτικής Ανάπτυξη και Υποδομών.

1) Την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Χριστίνα Μπαριτάκη του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΚ 536385) ως Πρόεδρο.

2) Την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μάρθα Κρητικού του Πολυζώη (ΑΔΤ Χ 080838) ως μέλος, με αναπληρώτρια την Αναστασία Αρφανάκου του Δημητρίου (ΑΔΤ ΑΗ 144805)

3) Τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνο Δημόπουλο του Ιωάννη (ΑΔΤ ΑΙ 917400) ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αντώνη Καπετάνιο του Βασιλείου (ΑΔΤ ΑΜ 208641)

4) Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ρεβέκκα Μπατμάνογλου του Στεφάνου (ΑΔΤ ΑΝ 155785) ως μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Καραμέρο του Δημητρίου (ΑΔΤ Σ 700581).

5) Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ιωάννη Μαχαίρα του Ευάγγελου (ΑΔΤ ΑΒ 293281) ως μέλος με αναπληρώτρια την Παρασκευή Ξένου του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΕ 123093), Προϊσταμένη του Τμήματος Χωρικών Σχεδίων, Τουριστικού και Κτιριακού Τομέα και Υποδομών Ζωικής Παραγωγής.

6) Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Χωροταξικού Σχεδιασμού, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιο Μανούρη του Κωνσταντίνου (ΑΔΤ ΑΗ 631984) ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ανέστη Γουριώτη του Γεωργίου (ΑΔΤ ΑΒ 991209).

7) Τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεώργιο Λαζόπουλο του Ιωάννη (ΑΔΤ Ρ 612872) ως μέλος, με αναπληρωτή τον Οδυσσέα Τσιώτα-Γωγούσο του Ιωάννη (ΑΔΤ ΑΗ 598136).

8) Την εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αναστασία Γκαδόλου του Χρήστου με (ΑΔΤ ΑΜ 632685), Προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Χώρων, Μνημείων και Αρχαιολογικών Έργων της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ως μέλος, με αναπληρώτρια την Παναγιώτα Φουντά του Παρασκευά με (ΑΔΤ ΑΖ 507964), Προϊσταμένη Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων και Αρχαιολογικών Έργων της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

9) Την εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης), Παναγιώτα Παρασκευά του Γεωργίου με (ΑΔΤ ΑΜ 216494), υπάλληλο του τμήματος Περιβάλλοντος και Βιομηχανικής Ασφάλειας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Νίκο Αγουρίδη του Ανδρέα με (ΑΔΤ ΑΜ 158200), υπάλληλο του τμήματος Περιβάλλοντος και Βιομηχανικής Ασφάλειας.

10) Την εκπρόσωπο της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτριο Δερματά του Ιωάννη με (ΑΔΤ ΑΑ 467000) ως μέλος, με αναπληρώτρια την Σοφία Ελευθεριάδου του Παύλου με (ΑΔΤ ΑΜ 072748) Διευθύντρια του Σώματος Επιθεώρησης Νοτίου Ελλάδος.

11)Τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτριο Ζιώγα του Ανδρέα, με (ΑΔΤ ΑΕ 040703), Τεχνολόγος Τροφίμων, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Γιώργο Αγγελή του Γρηγόρη με (ΑΔΤ ΑΙ 019643), Χημικό Μηχανικό

12) Την εκπρόσωπο της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μαρία Γκίνη του Θεοδώρου (ΑΔΤ ΑΚ 218331) ως μέλος, με αναπληρώτρια την Σπυριδούλα Λιάκου του Ιωάννη (ΑΔΤ ΑΑ 099920), Προϊσταμένη του Τμήματος Επιφανειακών και Υπόγειων Υδάτων.

13)Τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Αντώνη Κοτσώνη του Ευγένιου (ΑΔΤ Σ 642318), με Α΄ βαθμό, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Καρνέση του Δημητρίου, με (ΑΔΤ Τ 161153), με Α΄ βαθμό, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δράσεων Εξωστρέφειας και Διεθνών Θεμάτων.

Ως γραμματέας του συμβουλίου ορίζεται η Σταυρούλα Ασημακοπούλου του Αγγέλου με (ΑΔΤ ΑΝ 150981) με αναπληρώτρια τη Δημητρούλα Αγγελετάκη του Αντωνίου (ΑΔΤ ΑΖ 574834)

Greenagenda.gr newsroom

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση