«Μητροπολιτικός σκουπιδότοπος» το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (φωτο)

Πυρά κατά της διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» Γιώργος Λίλτσης, σχολιάζοντας την σημερινή εικόνα του πρώην στρατοπέδου, που, όπως αναφέρει δηκτικά, είναι ο «μητροπολιτικός σκουπιδότοπος» της περιοχής.

«Μητροπολιτικός... σκουπιδότοπος Παύλου Μελά! Στην παραπάνω φράση συνοψίζεται το όραμα της διοίκησης του δήμου μας για το πρώην στρατόπεδο», σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Λίλτσης, παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες. «Στον χώρο κυριαρχούν τα μπάζα και τα σκουπίδια για τα οποία είναι υπεύθυνη η ίδια η διοίκηση του δήμου, αφού όπως ο δήμαρχος έχει παραδεχτεί τα εναποθέτει εκεί», σχολίασε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ», η εικόνα εντός του πρώην στρατοπέδου είναι αποκαρδιωτική. «Καναπέδες, χαλιά, κλαδιά δέντρων, πολυθρόνες, τηλεοράσεις ακόμα και τη στέγη της εξέδρας από την πλατεία της Άνω Ηλιούπολης μπορεί να βρει κάποιος εάν κάνει μια βόλτα στο χώρο. Όπως πρόσφατα μάλιστα παραδέχτηκε ο δήμαρχος εκτός από πολίτες και οι υπηρεσίες του δήμου ξεφορτώνουν άχρηστα και ογκώδη αντικείμενα εντός του πρώην στρατοπέδου», υπογράμμισε ο κ. Λίλτσης.

«Υπενθυμίζουμε στον δήμαρχο ότι το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και των διοικήσεων του δήμου είναι η μετατροπή του σε Μητροπολιτικό Πάρκο και "πνεύμονα" Πρασίνου που θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων στη Θεσσαλονίκη, και όχι η κατάληξή του σε σύγχρονη χωματερή. Καλούμε το δήμαρχο να βάλει ένα φρένο στις υπηρεσίες που ρυπαίνουν το σημείο, να καθαρίσει το πρώην στρατόπεδο και να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση